<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1702859635519913333\x26blogName\x3da+lil+sumthin+from+sumone~\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://beinazie.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://beinazie.blogspot.com/\x26vt\x3d2073914089751486426', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

August 9, 2011

♥ melayu susah support?

salam~

korg kenal siapa kah gerangan nya Najwa Latif?.. dia ni dikatakan junior Yuna *sila google kalau anda jakun dan tak tahu yuna tu sape* atau da next Ana Raffali*still x knal?.. anda mmg katak bwh highway*.. az mula kenal dia awal tahun dulu sbb dia ske wat cover lagu2 best.. suara dia not bad n dia nye attitude yg cam humble dan innocent tu sgt laah comel *ini pujian yg ikhlas*

ni her first official video clip.. comel bukan?.. dlm duk view2 bgai.. ttbe tbaca satu comment yg agk menyentap...

knape asal prempuan ada jee yg naek dlm industri musik ni, ada jee yg nak start isu kan benda2 sensitif ni?.. tyme yuna dulu pun ada gak.. ana raffali pun kne gak.. knape kalau lelaki yg menyanyi xde lak yg tulis camtu?.. xde pun yg ckp alangkah bagus klaw hazama masuk tadarus drpd af.. xdepun ckp faizal tahir lbey ssuai nyanyi lagu nasyid jee.. *xde org pun tulis kat justin bieber camtu?..*

sigh.. sbnarnya.. ad byk lg komen2 yg kurang menyenangkan.. tp elok lah korg buka utube n baca sendiri.. saket hati eden mmbaca nya.. klaw ye pun nak tego, ada cara nya.. nie cam apa je yg pompuan bwat smuanya salah.. korg knal kee Najwa Latif nie dalam luar?.. knapa nak marah dia menyanyi?.. korg tawu x apa niat asal dia menyanyi?.. nie maen tuduh jeeee.. kesian laa kat budak tu.. klaw dia dh mmg ada talent, apa salah nya support dia??..nie bley effect dia nya self esteem tawu tak??.. haduyaiii..

ps-knapa org melayu susah nak support kaum sendiri tuk naek?.. suka tgk org2 cina yg sentiasa support antara satu sama laen tuk sama2 berjaya..

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

♥ When you think of happiness, I hope you think of me.
12:22 AM

♥ DIS GURL



    klaw dgn stranger.. sy pemalu orgnya.. klaw dgn member.. sy mmg tak tahu malu lgsung.. ^^

♥ TALK 2 HER

♥ HER TWEETS

♥ HER PAST